Shportë e palosshme për lodra apo rroba

890 L

Në magazinë

  • Shport e palosshme për ruajtje dhe ndihmon në organizimin e produkte të ndryshme.
  • Organizues perfekt për të mbajtur rroba, lodra dhe organizon çdo aksesor tjetër në dhomë e fëmijes, e gjumit apo në tualet!
  • Mbani të sistemuar dhe të rregullt dhomën e fëmijëve.
Compare
  • Shport e palosshme për ruajtje dhe ndihmon në organizimin e produkte të ndryshme.
  • Organizues perfekt për të mbajtur rroba, lodra dhe organizon çdo aksesor tjetër në dhomë e fëmijes, e gjumit apo në tualet!
  • Mbani të sistemuar dhe të rregullt dhomën e fëmijëve.
  • Me dizanj shumë të bukur dhe material cilesor.

 

Specifikat

  • Material: kundra ujit
  • Madhësia: 31 × 37 × 37 cm
X

Menu Kryesore