Shishe për milkshake

1,990 L

Në magazinë

Shishja fantastike për bërjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike shërben dhe për lëngjet e frutave.

Compare

Shishe për milkshake

 • Shishja fantastike për bërjen e milkshake.
 • Kjo shishe kaq praktike shërben dhe për lëngjet e frutave.

Specifikat:

 • Dizajni i unazës silikoni për ngritësin ju lejon të merrni shishen me lëng në çdo vend, sport, dalje, në natyrë, piknik.
 • Praktikie nuk zë vënd.
 • Copëtojn në mënyrë të menjëhershme frutat.
 • Tehët e celikut tepër rezistent.
 • Ideale për udhëtime.
 • Me fishë karikimi.
 • Fuqia: 150W
 • Kapaciteti: 500ml
 • Përmasat: 25 x 8.2 x 8.2 cm

 

X

Menu Kryesore