Shapka për tualet

990 L

Në magazinë

Shapkat fantastike për pastrimin e këmbëve.

Këto shapkat pastrojnë dhe limojnë këmbët.

Compare

Shapka për tualet

  • Shapkat fantastike për pastrimin e këmbëve.
  • Këto shapkat pastrojnë dhe limojnë këmbët.

Specifikat:

  • Perfekte për dush.
  • Nderkoh që pastroni këmbët dhe limoni thembrat
  • Qimet jan aq të buta nuk ju irriton lëkurën.
  • Mjafton të vendosni locionin e preferuar dhe gati.
X

Menu Kryesore