Seti me 4 tava dheu

890 L

Në magazinë

  • Set me 4 tava dheu ideale për gatime të shëndetshme.
  • Seti përmban 4 tava për të gjitha llojet e gatimeve: mish, perime, ëmbëlsira të furrës.
  • Me pamjen e saj elegante ju mund të servirni tavat e nxehta nga furra direkt në tavoline!
Compare
  • Seti me 4 tava dheu.
  • Ruan temperaturën e lartë dhe është e përbërë nga 100% material natyral.
  • Praktike në përdorim dhe pastrohet me lehtësi.

Specifikat

  • Përmasat:11 cm x 3 cm.
  • Materiali : Balte
X

Menu Kryesore