Set tastiere dhe maus

4,990 L

Në magazinë

  • Set tastiere dhe maus wireless nga Remax.
  • Tastiera ka dizajn elegant dhe tepër praktik në përdorim dhe mouse lidhet nëpërmjet portes USB me kompjuterin tuaj.
  • Suporton teknologjinë 2.4GHz të transferimit pa fisha për sinjal të fortë dhe të sigurt wireless.
Compare
Kategori
  • Set tastiere dhe maus wireless nga Remax.
  • Tastiera ka dizajn elegant dhe tepër praktik në përdorim dhe mouse lidhet nëpërmjet portes USB me kompjuterin tuaj.
  • Suporton teknologjinë 2.4GHz të transferimit pa fisha për sinjal të fortë dhe të sigurt wireless.
  • Kompakte dhe e rehatshme në të punuar.
  • Tastiera Remax

 

Specifikat

  • Përmasa: Tastiera: 32 x 11.5 cm
  • Versioni i baterisë: 2* Bateri AAA
X

Menu Kryesore