Set tasa qeramik me tabaka pjatë druri

990 L

Në magazinë

 • Mbajëse shumë praktike dhe funksionale shërbejnë në mënyrë perfekte edhe si dekor për kuzhinën tuaj.
 • Mund të përdoret për shtëpi ose restorane.
 • Tasat qeramik me tabaka pjata druri.
 • Pastrohen shumë lehtë
Compare
Kategoritë: , Tags: ,
 • Mbajëse shumë praktike dhe funksionale shërbejnë në mënyrë perfekte edhe si dekor për kuzhinën tuaj.
 • Mund të përdoret për shtëpi ose restorane.
 • Tasat qeramik me tabaka pjata druri.
 • Pastrohen shumë lehtë.

 

Specifikat

 • 4 tasa qeramike.
 • 4 kapakë druri.
 • 1 tabaka dru ahu.
 • Madhësia: 33x22x7cm
X

Menu Kryesore