Set për Yoga

1,990 L

Në magazinë

  • Tshmë për ju vjen seti për Yoga.
  • Në rehatinë e shtëpis suaj ose ne natyrën e bukur ju mund përdorni këtë set fantastik.

 

Compare

Set për Yoga

  • Tshmë për ju vjen seti për Yoga.
  • Në rehatinë e shtëpis suaj ose ne natyrën e bukur ju mund përdorni këtë set fantastik.
  • Përmirësoni fleksibilitetin dhe ekuilibrin e përgjithshëm.

Specifikat:

  • Paketohet lehtë dhe mund të pastrohet pa asnjë vështirësi.
X

Menu Kryesore