Set me lugë pirunj

3,490 L

Në magazinë

  • Shijoni tryezën tuaj me këtë set të bukur dhe elegant.
  • Ky set i nivelit të lartë është bërë prej çeliku.
  • Valixhia përmban 24 produkte: Lugë, Pirunj, Thika
Compare
  • Valixhia përmban 24 produkte: Lugë, Pirunj, Thika
  • Ky set i nivelit të lartë është bërë prej çeliku
  • 6 * Madhësia e thikës:  (22 cm)
  • 6 * Madhësia e lugës:  (20,8 cm)
  • 6 * Madhësia e Pirunit:  (21,5 cm)
  • 6 * Madhësia e lugës së çajit: (13,1 cm)

 

Specifikat

  • Ky set përmban 24 copë:
X

Menu Kryesore