Set me 6 aksesorë për tualetin.

2,990 L

Në magazinë

 • Ky komplet kaq i bukur është zgjidhja ideale për një tualet të kompletuar.
 • Set me 6 aksesorë për tualetin.
 • Ruani pastertine dhe rregullin ne tualetin tuaj.
Compare
 • Set me 6 aksesorë për tualetin.
 • Seti përmban.
 • Kosha për rrobat 2 copë.
 • Kosh për mbajtjen e ilacit të rrobave
 • Kosh mbeturinash
 • Kosh i vogël për aksesorë
 • Furcë pastruese për WC

Specifikat

 • Bgjyrat: bezhë, roze, lejla
X

Menu Kryesore