Set me 4 tenxhere gatimi

3,990 L

Në magazinë

  • Set me 4 tenxhere gatimi.
  • Mund të gatuani lloje të ndryshme ushqimesh.
  • Rezistente ndaj temperaturave të larta, goditjeve dhe gërvishtjeve.
Compare
Kategoritë: , ,
  • Set me 4 tenxhere gatimi.
  • Mund të gatuani lloje të ndryshme ushqimesh.
  • Rezistente ndaj temperaturave të larta, goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave.
  • Pastrohen lehtësish në makinë larëse për enet.

 

Specifikat

  • Set me kater tenxhere me dimensione 20 cm, 22cm, 24cm, 26cm.
  • Ngjyra: Argjendi
X

Menu Kryesore