Set lugësh druri me bisht silikoni

2,290 L

Në magazinë

  • Set lugësh druri me bisht silikoni.
  • 5 lugë të ndryshme dhe suport mbajtës për mirorganizimin e kuzhinës tuaj.
  • Ky set me lugë gatimi dhe servirje thith shumë pak lagështi kështu që nuk do të marrë aromë të pakëndshme.
Compare
  • Set lugësh druri me bisht silikoni.
  • 5 lugë të ndryshme dhe suport mbajtës për mirorganizimin e kuzhinës tuaj.
  • Ky set me lugë gatimi dhe servirje thith shumë pak lagështi kështu që nuk do të marrë aromë të pakëndshme.

 

Specifikat

  • Material cilësor dhe rezistent.
  • Mbajtëse plastike me rrotullim.
X

Menu Kryesore