Set kuzhine multifunksional

1,290 L

Në magazinë

 • Një komplet i dobishëm kuzhine për gatim.
 • Dizajn i lehtë dhe dorezë që ju bën të përshtatshëm dhe të rehatshëm në përdorim.
 • Të gjitha taset e përzierjes dhe gotat matëse mund të vendosen së bashku.
 • Kurseni hapësirë ​​në kuzhinën tuaj.
Compare
 • Set kuzhine multifunksional.
 • Tasa për përzierjen e plastikës 10 copë.
 • Tase – Kullonjese – Site – Tase – Kupe Mates 6 cop
 • Kupa matëse 60ml: lartësia 3.2cm / diametri 5cm
 • Kupa matëse 85ml: lartësia 3.5cm / diametri 6.5cm
 • Kupa matëse 125ml: lartësia 4cm / diametri 7,5cm
 • Kupë matëse 250ml: lartësia 5.6cm / diametri 8.5cm
 • Tas për përzierje 500ml: lartësia 7.5cm / diametri 15cm
 • Sitë 1.65L: lartësia 8cm / diametri 18.5cm
 • Tas filtri 3L: lartësia 12cm / diametri 22cm
 • Tas për përzierje 4.5L: lartësia 13cm / diametri 25.5cm
 • Produkt me cilësi të lartë

Specifikat

 • Materiali: Plastikë
 • Ngjyra: Ngjyra e ylberit
 • Materiali: PP
X

Menu Kryesore