Set govat për fëmijë me 5 pjesë

7,490 L

Në magazinë

  • Ju mund të lani fëmijën shumë shpejt dhe pa siklet.
  • Dizajni unik i palosshëm e bën të lehtë ruajtjen dhe transportin e govatës kur udhëtoni
  • Nuk ju zë shumë hapësirë.
  • E disponueshme në ngjyrat: gri, roze e hapur.
Compare
  • Set govatë e palosshme me 5 pjesë.
  • I përshtatshëm për fëmijë të vegjël.
  • Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes.

Specifikat

  • Ngjyra: gri, roze e hapur
X

Menu Kryesore