Rul për fytyrën

1,990 L

Në magazinë

 • Parandaloni rrudhat dhe përmirësoni lëkurën e thatë.
 • Vjen kjo masazhuese për fytyrën, sytë dhe trupin.
 • Bëni masazh për të eleminuar rënien e fytyrës
 • Masazhoni për 5-10 minuta gropën e syve  për të lehtësuar lodhjen.
 • Ngre fytyrën tuaj dhe përmirëson lëkurën e thatë, si dhe parandalon rrudhat.
 • Ruli është i ripërdorshëm dhe i qëndrueshëm dhe mund të ngrihet shumë herë.
Compare
 • Lehtësoni dhimbjen, fryrjen, skuqjen, ënjtjen, migrenën, mavijosjet, kafshimet, poret e tkurrjes dhe çdo dëmtim të vogël.
 • Pastroni zonën e trajtimit dhe vendosni krem ose xhel në lëkurë gjatë kësaj kohe.
 • Merrni kokën e rulit nga ngrirja dhe instaloni me dorezë,
 • Efektet masazhuese ftohëse dhe qetësuese në fytyrën dhe trupin tuaj
 • Pastroni kokën e rulit. dhe pastaj vendosni kokën e rrotullës në frigorifer.

Specifikat

 • Ruhet në vend të freskët
 • Mos e ngrohni këtë produkt
 • Vendoseni në frigorifer kur nuk është në përdorim, në vend të ngrirjes
X

Menu Kryesore