Rrjetë për mbrojtjen e ushqimit

1,190 L

Në magazinë

 • Mbani ushqimin tuaj të pastër nga mizat e padëshirueshme.
 • Një mjet shumë i dobishëm për kuzhinën tuaj.
 • Mbulon ushqimin dhe një ka hapësirë të mjaftueshme.
 • Parandaloni insektet fluturuese nga ushqimi.
 • Perfekte për piknik në natyrë, pishina, festa ditëlindjesh, në kopsht, kampe, etj.
Compare
 • Një mjet shumë i dobishëm për kuzhinën tuaj.
 • E bërë nga material me cilësi të lartë, i cili ka një kohë të gjatë të qëndrueshme.
 • Lehtë për t’u përdorur dhe pastruar, mbrojtës i ushqimit tuaj.
 • Mbulim praktik i rrjetës ushqimore kundër insekteve, mushkonjave, mizave, insekteve.

 

Specifikat

 • Ngjyra: E zezë
 • Materiali: Metalike
 • Përmasat 47cm x 15.6 x 34.5 cm
X

Menu Kryesore