Rreth për ushtrime për zonën e belit

1,990 L

Në magazinë

Fitnes në shtëpi.

I përshtatshëm për stërvitje në palestër, humbje peshe dhe ushtrime të tjera.

Ajo formon trupin tuaj në mënyrë të përkryer dhe ju sjell një jetë të shëndetshme.

Compare
Kategoritë: ,

Rreth për ushtrime për zonën e belit.

 • Fitnes në shtëpi.
 • I përshtatshëm për stërvitje në palestër, humbje peshe dhe ushtrime të tjera.
 • Ajo formon trupin tuaj në mënyrë të përkryer dhe ju sjell një jetë të shëndetshme.

Specifikat:

 • Për një trup sa më tërheqës.
 • Bordi i masazhit mund të masazhojë belin dhe barkun.
 • I përshtatshëm për stërvitje në palestër, humbje peshe.
 • Përdorimet: palestër në shtëpi, kopësht etj…
 • Rrethi është i thjeshtë për t’u çmontuar dhe instaluar.
 • Do të tregojë numrin e ushtrimeve në ekranin LED.
 • Rrotullohet 360 gradë.
 • Materiali: Plastik PP
X

Menu Kryesore