Rafti metalik me 3 kate mbi lavatrice

2,890 L

Në magazinë

  • Rafti metalik me 3 kate ju ndihmon të mbani të organizuar tualetin tuaj.
  • Vendosni peshqirat, detergjentët, shampon dhe çdo lloj aksesori.
  • Ju shton rafte ekstra mbi lavatricen.
  • Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë, dhe do i jap një pamje të bukur tualetit
Compare
  • Rafti metalik me 3 kate mbi lavatrice
  • Përshtatet sipër avatriçes.
  • Materiali është rezistent ndaj lagështirës.
  • Montohet lehtë.

 

Specifikat

  • Materiali: Metalike
X

Menu Kryesore