Raft plastik kuzhine

990 L

Në magazinë

  • Raft shumë funksional me dy shtresa, ideale për kuzhinën tuaj.
  • Mund të vendosni produkte të ndryshme.
  • I ndarë në tre kate.
  • Shumë i lehtë për tu pastruar.
  • I disponueshëm në gjendje ngjyrat kafe dhe të bardhë.
Compare
  • Raft muli- funksional me 2 kate për kuzhinën tuaj.
  • I përshtatshëm për të organizuar në mënyrë perfekte.
  • Material është i përbërë nga plastika.

Specifikat

  • Materiali: plastik
  • Ngjyra: Kafe e Bardhë
X

Menu Kryesore