Raft për rroba

4,990 L

Në magazinë

Organizoni veshjet në mënyrë fantastike.

Një stil mjaft modern.

Compare
Kategoritë: ,

Raft për rroba

  • Organizoni veshjet në mënyrë fantastike.
  • Një stil mjaft modern.

Specifikat:

  • Ka mjaft haspirë.
  • Përvec veshjeve vendosni dhe canta apo cfarë dëshironi.
  • Ideal për shtëpit e pushimit.
  • Transportohet dhe montohet lehtësisht.
  • Materiali: Drru Bmboo.
  • Përmasat: 165 x 122 x 35 cm.
X

Menu Kryesore