Radio dore

4,990 L

Në magazinë

 • Radio e fortë që nuk interferon.
 • Me antenë dhe 16 kanale të integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje të baterisë ,kohëmatës ,dritë flash.
 • Për përdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike në natyrë.
Compare
 • Radio dore BaoFeng BF-888S.
 • Radioja marrëse mund të përdoret për komunikim në distancë.
 • Gama e frekuences 400-470MHz.

 

Specifikat

 • Frekuenca: 400-470MHz
 • Kapaciteti i kanalit 16
 • Tensioni i Operuar 3.7
 • Jetëgjatësia e baterisë 8 orë
 • batteria 1500 MAh Li-Ion
 • pajisje të përputhshme: PC
X

Menu Kryesore