Prizë inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.

2,590 L

Në magazinë

 • Prizë inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.
 • Pajisja përdoret për të kontrolluar a janë pajisjet elektronike të ndezura ose të fikura.
Compare
 • Prizë inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.
 • Pajisja përdoret për të kontrolluar a janë pajisjet elektronike të ndezura ose të fikura.
 • Në rast se keni harruar ndonjë pajisje të ndezur, atëherë ky produkt realizon fikjen e tij.
 • Kontrollon rrjedhën e rrymës në pajisjet e zgjedhura dhe gjithashtu lejon përdorimin në distancë të pajisjeve me një aplikacion celular.
 • Ka dizajn të vogel dhe kompakt, është e thjeshtë për tu mbajtur me vete dhe nuk zë shumë hapsirë duke mos penguar keshtu prizat e tjera.

Specifikat

 • Fuqia :220V-240V
 • Permasat: 90 * 52 * 73 mm
 • Frekuenca: 2412 -2472 MHz
 • I përputhshëm me Android 4.4, iOS 9.0 ose më lart.
X

Menu Kryesore