Prerëse shalqini

1,090 L

Në magazinë

 • Sezoni i shalqinit po vjen, kjo pajisje do të jetë një shpëtim për ju.
 • Të gjithëve na duket e mundimshme prerja e një shalqini!
 • E pret shalqinin në feta perfekte, gati për tu konsumuar, me vetëm 1 lëvizje.
 • Ndan shalqinin në 12 pjesë
 • Tehe të mprehta inox.

 

Compare
 • Prerëse shalqini.
 • Përgatitni pjesë të shalqinit ose pjeprit në vetëm disa hapa
 • Kjo prerësë ju mundëson prerjen shumë lehtë.
 • Prerëse me forma materiali çelik dhe dorezë plastike.

Specifikat

 • Madhësia totale: 37cm
 • Diametri: 25 cm
X

Menu Kryesore