Pompë spërkatëse 2L

690 L

Në magazinë

  •  Përdoret për mbrojtjen e bimëve,
  • I lehtë për t’u përdorur për spërkatjen e dëmtuara, barërat e këqija dhe bimët e sëmura.
  • Pompa e ujitjes me grykë rrotulluese të rregullueshme.
  • Me një cilësi të lartë spërkatëse.
Compare
  • Pompë spërkatëse 2 L.
  • Dorezë e fortë e rehatshme e pompës për punë të sigurt dhe të përshtatshme.
  • Grykë e rregullueshme.

 

Specifikat

  • Materiali: Plastikë
  • Bërë nga PE, PP dhe bakri.
  • Specifikimi: 2L
X

Menu Kryesore