Pompë ajri elektrike

1,190 L

Në magazinë

 • Pompa e ajrit elektrike AC duhet të jetë patjetër në shtëpinë tuaj pasi është jashtëzakonisht funksionale edhe mund ta përdorni për qellime të ndryshme.
 • Funksioni i saj është të realizoje fryrjen e dyshekeve te ajrit, pishinave familjare apo për fëmijët etje..
 • Kjo pompe elektrike përfshin tre aksesore të ndryshëm të cilët ofrojnë funksion maksimal.
 • Mjafton që pompën ta fusni në prizën elektrike dhe menjëherë do të fillojë të veprojë.
Compare
 • Pompë ajri elektrike.
 • Aksesorët e saj janë të ideaur me madhësi të ndryshme në mënyrë që te pershtaten me cdo paisje shtepiake qe ka nevoje per fryrjen me ajer.
 • Me dizajn kompakt i cili është lehtësisht i lëvizshem dhe mund ta merrni me vete kudo.
 • Pompa punon në mënyrë automatike, gjë e cila përkthehet në siguri gjatë përdorimit të saj.
 • Vellimi i ajrit që ofron pompa është tejet i lartë dhe i dendur.
 • Koha maksimale që ju duhet për të përfunduar fryrjen e dyshkeve, pishinave etj është vetëm tre minuta.

 

Specifikat

 • Materiali: plastik ABS.
 • Rrjedha e ajrit: 450L / min.
 • Tensioni : 220v.
 • Frekuenca : 50Hz / 60Hz.
 • Fuqia : 150W.
 • Presioni : 5000pa-10000pa.
X

Menu Kryesore