Pista për makina

990 L

Në magazinë

  • Makinë dhe pistë ideale zbavitese për femijet.
  • Pista dhe makina mund të bëj kthesa në cdo formë dhe cdo drejtim.
  • Pistë magjike e garave e cila përkulet, dhe është shumë fleksibel.
  • Beni gara dhe luani me makina si asnjëherë më parë.
Compare
  • Lodër argëtuese për të luajtur me fëmijët tuaj.
  •  Mund të bëj kthesa në cdo formë dhe cdo drejtim.
  • E përbërë nga 80 pjese.

Specifikat

  • Pista ka 80 copë.
  • Makinë e kuqe
X

Menu Kryesore