Pishinë për fëmijë Intex përmasa 2.44m x76 cm

7,990 L

Në magazinë

  • Nëse dëshironi që plazhin ta keni sa më afër jush atëherë zgjidhja e duhur është kjo pishinë për fëmijë Intex.
  • Shumë e përshtatshme për oborrin e shtëpisë dhe argëtimin e vogëlushëve , do të bëhet këndi më i dashur i oborrit.
  • E përshtatshme për fëmijë mbi moshën 6 vjec.
Compare
  • Pishinë për fëmijë Intex në formë rrumbullake.
  • Material rezistent ndaj të nxehtit.
  • Shtresë e trefishtë për më shumë siguri gjatë përdorimit.

 

Specifikat

  • Përmasat: 2.44m x76 cm
X

Menu Kryesore