Pishinë për fëmijë

2,490 L

Në magazinë

 • Pishina ideale për të vegjlit tuaj.
 • Do të argëtohen pa masë në rehatinë e shtëpisë.
 • E rehatshme dhe e përshtatshme.
Compare

Pishinë për fëmijë

 • Mos u shqëtësoni më për fëmijët tuaj.
 • Pishina ideale për të vegjlit tuaj.
 • Do të argëtohen pa masë në rehatinë e shtëpisë.

Specifikat:

 • E përshtatshme për fëmijët.
 • Mund te pushojnë dhe të lahen të qetë pa u shqetësuar.
 • Mund të paloset dhe të futet në një çantë shpine për të marrë me vete.
 • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
 • Material i cilësis së lartë
 • Përmasat: 1.68m x 38cm
X

Menu Kryesore