Pishinë për fëmijë

1,990 L

Në magazinë

  • Pishina ideale për të veglit tuaj.
  • Argëtohen pa u shqetësuar.
Compare

Pishinë për fëmijë

  • Pishina ideale për të vegjlit tuaj.
  • Miqësore me mjedisin.
  • Të vegjlit tuaj do të argëtohen pa masë

Specifikat:

  • Miqësore me mjedisin.
  • Mund te pushojnë dhe të lahen të qetë pa u shqetësuar.
  • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
  • Material i cilësis se lartë.
  • Përmasat: 1.66 x 1.00 x 25 cm
X

Menu Kryesore