Pishinë për fëmijë

1,990 L

Në magazinë

Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.

Të veglit tuaj do të argëtohen pa masë.

Compare

Pishinë për fëmijë

  • Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.
  • Miqësore me mjedisin.
  • Të veglit tuaj do të argëtohen pa masë.

 Specifikat:

  • E përshtatshme për fëmijët e vegjël.
  • Mund te pushojnë dhe të lahen të qetë pa u shqetësuar.
  • Mund të paloset dhe të futet në një çantë shpine për të marrë me vete.
  • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
  • Material i cilësis se lartë.
X

Menu Kryesore