Pishinë në formë varke

3,290 L

Në magazinë

Pishina ideale për udhëtime.

Mund të lundroni duke shijuar rrezet e djellit.

Compare

Pishinë në formë varke

  • Pishina ideale për udhëtime.
  • Mund të lundroni duke shijuar rrezet e djellit.

Specifikat:

  • Shtresa e vecant e materialit të cilësis së lartë e ben rezistente.
  • Pishina është e përshtatshm për cdo udhëtim.
  • Mund të paloset dhe të futet në një çantë shpine për të marrë me vete.
  • Fëmijët duhet të jenë patjeter në shoqërinë e të rriturve.
  • Përmasat: 1.85m x 94cm x 41cm
X

Menu Kryesore