Pishinë intex për fëmije + 6 vjeç

6,990 L

Në magazinë

  • Pishinë Intex për fëmijë me dizajn të vecant e cila jep efektin e valëve të detit.
  • E përshtatshme për fëmijë duke filluar nga mosha 6 vjecare.
  • Tepër praktike dhe funksionale.
  • Fryhet lehtësisht.
Compare
  • Pishinë intex për fëmije.
  • Tepër praktike dhe mund ta transportoni lehtësisht
  • Mund ta merrni me vete edhe në udhetime për të argëtuar fëmijët tuaj kudo që ju të ndodheni.
  • Kjo pishinë ka përmasat perfekte 2.29m x 2.29m x 56cm.për ta vendosur në kopshtin e shtëpisë tuaj.
  • E përshtatshme për të mbajtur deri në 3 fëmijë në të.

Specifikat

  • Përmasa : 2.29m x 2.29m x 56cm.
X

Menu Kryesore