Pishinë Intex për fëmijë +3 vjeç

3,690 L

Në magazinë

  • Pishinë për fëmijë në formë katrore.
  • Ofron hapësirë maksimale për argëtim.
  • Fryhet lehtësish dhe është gati në 10 minuta.
Compare
  • Pishinë Intex për fëmijë +3 vjeç.
  • Kjo pishinë ka përmasat perfekte 122 x 122 x 30 cm për ta vendosur në kopshtin e shtëpisë tuaj.
  • Një argrtim për fëmijët tuaj.

 

Specifikat

  • Përmasat: 122 x 122 x 30 cm
  • Kapaciteti maksimal i ujit: 341 litra
X

Menu Kryesore