Pishinë Intex familjare

4,490 L

Në magazinë

  • Pishina Intex është produkti perfekt dhe i përshtatshëm për t’u argëtuar në ditët me diell të ndritshëm.
  • Shumë e përshtatshme për oborrin e shtëpisë dhe argëtimin e vogëlushëve , do të bëhet këndi më i dashur i oborrit.
  • Shtresë e trefishtë për më shumë siguri gjatë përdorimit.
  • Material i cilësis se lartë.
Compare
  • Freskohuni në komoditetin e oborrit tuaj duke instaluar këtë pishinë Intex.
  • Pishinë e madhe familjare Intex.
  • Material rezistent ndaj të nxehtit.
  • Shtresë e trefishtë për më shumë siguri gjatë përdorimit.

Specifikat

  • Përmasat e pishinës: 183 cm x 51 cm
X

Menu Kryesore