Pishinë e madhe familjare Intex

13,990 L

Në magazinë

  • Freskohuni  në komoditetin e oborrit tuaj duke instaluar këtë pishinë Intex.
  • Nëse dëshironi që plazhin ta keni sa më afër jush atëherë zgjidhja e duhur është kjo pishinë për fëmijë Intex.
  • Shumë e përshtatshme për oborrin e shtëpisë dhe argëtimin e vogëlushëve , do të bëhet këndi më i dashur i oborrit.
  • E përshtatshme për fëmijë mbi moshën 6 vjec.
Compare
  • Pishinë e madhe familjare Intex.
  • Material rezistent ndaj të nxehtit.
  • Shtresë e trefishtë për më shumë siguri gjatë përdorimit.
  • Pishina eështë e pajisur me një pompë filtri që të mund ta pastroni lehtësisht.

 

Specifikat

  • Përmasat: 3.1 m x 58 cm

 

X

Menu Kryesore