Peshqir ftohës

490 L

Në magazinë

 • Peshqir freskues pë palestër.
 • Në vetëm 3 hapa:
 • 1- lageni,
 • 2- shtrydheni,
 • 3-shkundeni dhe gati për përdorim.
 • Mund ta përdorni për orë të tëra, mjafton ta shkundni dhe freskohet sërish.
 • Copa mikrofibër absorbon ujin dhe rregullon avullimin për të larguar djersën nga trupi.
 • Shmang nxehjen dhe përshpejton tharjen.
Compare
 • Peshqir ftohës për palestër.
 • Thahet e butë dhe nuk pikon ujë.
 • Pesha e lehtë dhe e lëvizshme: paloset në një paketë të vogël dhe zë pak hapësirë ​​në çantën tuaj.
 • Ftohje gjatë thithjes së djersës pa pikuar ujë në të njëjtën kohë,

Specifikat

 • Material:Mikrofibër
 • Stili: Sport
X

Menu Kryesore