Peshorja origjinale XIAOMI

2,590 L

Në magazinë

  • Peshorja origjinale XIAOMI Mi Elektronike.
  • Për matjen më të saktë që e keni bërë ndonjëherë.
  • Pajisur me ekran LED per tregimin e peshes.
Compare
  • Peshorja origjinale XIAOMI Mi Elektronike.
  • Matje të sakta me G-sensor me saktësi të lartë të bërë nga çeliku i manganit.
  • Ndihmon në ruajtjen e të dhënave gjatë kohës që jeni në dietë apo në aktivitet fizik duke treguar progresin e bërë për të arritur objektivin e vendosur.
  • E pajisur me funksion ideal të matjes së peshës, bazuar në lartësinë, moshën, BMI dhe të dhëna të tjera.

Specifikat

  • Madhësia: 280*280*22mm
X

Menu Kryesore