Peshore elektronike Lenovo

2,690 L

Në magazinë

  • Peshore elektronike personale për rezultate të sakta.
  • Nuk keni pse të përkuleni e të sforconi shikim për të parë peshën tuaj.
  • Numra të mëdhenj lehtësisht të lexueshëm.
  • Material jo i rrëshqitshëm dhe aspak i rrezikshëm.
Compare
  • Peshore njeriu mjaft komode në përdorim.
  • Ekrani LED me shifra të mëdha garanton një lexueshmeri të mirë të peshes suaj.
  • Xhami është i bukur, I fuqishëm, me trashësi të konsiderueshme që ofron shumë siguri.

 

Specifikat

  • Modeli: HS21
  • Ngjyra e zeze
  • Ekran LED
X

Menu Kryesore