Peshore dixhitale

3,490 L

Në magazinë

  • Kjo peshore dixhitale është një zgjedhje e shkëlqyeshme.
  • E përshtatshme për tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane të tjera me pakicë.
  • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD dhe butona për komandimin e saj.
Compare
  • Peshore elektronike 40kg.
  • Kapaciteti maksimal i peshës: 40kg
  • Në ekranin LCD do të shfaqet direkt pesha e produkteve që ju keni shtuar në peshore në njësinë matëse që ju dëshironi.

Specifikat

  • Materiali: plastike dhe çelik inox
X

Menu Kryesore