Pastrues thembrash

1,490 L

Në magazinë

  • Hiqni lëkurën më të ashpër, të thatë pa prerë ose demtuar këmbën tuaj.
  • Ky pastrues thembrash ju vjen në ndihmë.
  • E butë dhe e fuqishme.
Compare
  • Ndiheni keq nga kallot në këmbët tuaja?
  • Largoni lehtësisht dhe pa dhimbje me pastruesin e thembrave.
  • Kujdes i domozdoshëm për thembrat.
  • Pastroni në pak seconda këmbët tuaja.
  • Pajisja është me karikim.

Specifikat

  • kabëll të karikimit mikro-USB
X

Menu Kryesore