Pastrues pushi

890 L

Në magazinë

Keni probleme me pushin ? Ja menyra ideale për të pastruar veshjet tuaja lehte.

Produkti ofron shumë komoditet për heqjen e qimeve në veshje të ndryshme , kafsheve shtëpiake, mobiljet, tapiceri etje…

Kodi A284

Compare

 

  • Produkti ofron shumë komoditet për heqjen e qimeve në veshje të ndryshme , kafsheve shtëpiake, mobiljet, tapiceri etje…
  • Koka e bakrit e pastër, siguron një kohë të gjatë shërbimi, të qëndrueshme për përdorim të gjatë.
  • Lehtë për t’u përdorur: Heq në mënyrë të sigurt dhe efikase.
  • Portabël: Pastruesi i pushit vjen me dorezë druri që është ideale për tu mbajtur në dorë.

Specifikat

  • Materiali: Dorezë druri + aliazh magnezi._
  • Madhësia 13 cm x  16 cm
  • Ngjyra: Siç tregon fotografia.
X

Menu Kryesore