Pastrues fytyre

1,990 L

Në magazinë

 • Pastrues fytyre.
 • Ideale për të hequr pikat e zeza në hundë & fytyrë.
 • Pastrimi i poreve duke përdorur nxjerrjen e vakumit.
 • Rigjallëron lëkurën duke e lënë atë më të fortë, të lëmuar dhe kompakte.
Compare
 • Pastrues fytyre per pikat e zeza.
 • Përmirëson qarkullimin e gjakut ndërsa largon qelizat e vdekura të lëkurës pa pasur nevojë për maska për pikat e zeza.
 • Thith (thith pikat e zeza)
 • Rregullimi (rregullimi i tre ingranazheve)
 • Zvogëloni (zvogëloni yndyrën)
 • Pastroni (pastrim i thellë)

Specifikat

 • Tensioni i hyrjes: 5V/1A
 • Fuqia: 5W
 • Koha e karikimit: rreth 2 orë
X

Menu Kryesore