Pastrues elektronik i veshëve

990 L

Në magazinë

 • Thuaj “Mirupafshim” shtupave të pambukut me pastruesin e veshëve WaxVac!
 • Paisje elektrike për pastrimin e veshëve për një pastrim efikas nga dylli.
 • E sigurt, e shëndetshme, e lehtë pa dhimbje.
 • Pastrues i butë dhe efektiv i veshëve.
 • Mund të përdoret nga të gjithë moshat.
 • Mund ta merrni kudo me vete.
Compare
 • Pastrues elektronik i veshëve.
 • Thithja e butë tërheq grimcat e papastërtisë dhe lagështinë nga kanali i veshit dhe nga fëmijët tek të rriturit, mund të përdoret në të gjithë familjen.
 • Pastruesi i veshëve WaxVac është mënyra e sigurt dhe efektive për të pastruar dhe tharë veshët tuaj.
 • Sekreti WaxVac është thithje e sigurt dhe e butë.
 • Tërheq butësisht grimcat e papastërtisë dhe lagështinë nga veshi.
 • Ul rrezikun e infeksioneve të dhimbshme.

 

Specifikat

 • Materiali: Silikoni + ABS
 • 1 x pastrues elektronik i veshit
 • 4 x tapa silikoni
 • 1 x furçë
 • Dritat: LED
 • Bateri me madhësi 2AA
X

Menu Kryesore