Pajisje për mbajtjen e gotave plastike

990 L

Në magazinë

  • Mbajtëse për gotat plastike, një produkt i cili është tepër i domosdoshëm për personat të cilet punojnë në zyrë, të cilët kanë restorante, apo edhe për personat te cilët janë dentist
  • Me një dizajn të thjeshtë i cili do të përshtatet me së miri në ambjentin tuaj.
  • Material i plastikës rezistente dhe cilesore.
  • E lehtë dhe praktike për t’u përdorur.
Compare
  • Pajisje për mbajtjen e gotave plastike.
  • Eshtë higjenike dhe mbron gotat plastike të ujit nga bakteret e ndryshme.
  • E përbërë prej plastikës rezistente dhe cilësore.

Specifikat

  • Përmasat: 20 x 9.5 x 23.5cm
  • Material: Plastik
X

Menu Kryesore