Paisje për masazh

2,490 L

Në magazinë

Ulni në mënyrë efektive ngurtësinë e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.

Masazhuesi fantastik vjen për ju.

Për përdorim personal, është një armë e terapisë fizike, e cila mund të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm.

Compare

Paisje për masazh

  • Ulni në mënyrë efektive ngurtësinë e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
  • Masazhuesi fantastik vjen për ju.
  • Për përdorim personal, është një armë e terapisë fizike, e cila mund të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm.

Specifikat:

  • Kjo armë masazhi përdoret për të lehtësuar ngurtësinë dhe dhimbjen e muskujve, për të promovuar qarkullimin e gjakut dhe të limfave.
  • Për atletët, mund të përshpejtojë rikuperimin pas stërvitjes dhe dëmtimit të stërvitjes.
  • Ky masazhues është i pajisur me katër koka masazhesh në forma të ndryshme për të ndihmuar përdoruesin të qetësojë pjesë të ndryshme të trupit.
  • Koka e masazhit mund të rrotullohet 1800 herë.
  • I pajisur me bateri litiumi me cilësi të lartë 2500mAh.
  • Vazhdon të punojë rreth 4 deri në 6 orë pas rimbushjes me karikim.
  • Ka një tregues LED të baterisë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për ndërprerjet e karikimit.
X

Menu Kryesore