Paisje pastrimi

2,990 L

Në magazinë

Paisje me avull për një dezifektim të thellë.

 

Dezifektoni cdo  ambjent.

Compare

Paisje pastrimi me avull

  • Paisje me avull për një dezifektim të thellë.
  • Dezifektoni cdo  ambjent.

Specifikat:

  • Ky pastrues me avull ofron një mënyrë pa kimikate që ju të pastroni dhe sterilizoni tërë shtëpinë tuaj me gjysmën e kohës së pastrimit që bënit më parë.
  • E përshtatshme për:  dyert, dritaret, dyshemetë deri soba, vaskë, frigoriferë dhe sipërfaqe të tjera të forta.
  • E përshtatshme për udhëtimet,
  • Nuk duhet të mungojë në shtëpinë tuaj.
  • Kapaciteti i ujit: 500ml
  • Përmasat: 26 x 21cm
  • Fuqia: 100W
  • Voltazhi: 220V
X

Menu Kryesore