Organizuese tiganësh

1,490 L

Në magazinë

  • Organizoni banakun tuaj më këtë mbajtëse tiganësh, kapakë të ndryshëm etj…
  • Për shkak të fleksibilitetit të saj, organizuesja mund të zgjerohet duke e përshatur sipas dëshirës.
  • Mbani pastër ambjentin gjatë procesit te gatimit.
  • Me material PP + art hekuri perfekte për cdo kuzhinë.
Compare
  • Organizuese tiganësh, kapakë, etj..
  • Gjerësia e folesë  mund të rregullohet lirshëm.
  • Pozicioni mund të zhvendoset, shtypni atë sipas dëshirës dhe ruajeni ashtu si dëshironi.

Specifikat

  • Materiali: PP + art hekuri
  • Ngjyra: e bardhë, gri
  • Madhësia: 21X17X16.8 cm

 

X

Menu Kryesore