Organizues për tharse

1,090 L

Në magazinë

Në formë U, i përshtatshëm për një larmi tharëse flokësh.

Parandalon rënien e tharëseve të flokëve.

Compare
Kategoritë: , ,

Organizues për tharse

  • Në formë U, i përshtatshëm për një larmi tharëse flokësh.
  • Parandalon rënien e tharëseve të flokëve.

Specifikat:

  • Metodat e ndryshme të vendosjes, të përshtatshme për një shumëllojshmëri të tharëseve të flokëve, vendosjen unike.
  • Një shkop dhe një i varur është aq i thjeshtë sa nuk do të dëmtojë murin, të lehtë për t’u hequr dhe i thjeshtë për t’u instaluar.
  • Materiali: Plastik ABS mat.
X

Menu Kryesore