Organizues për dollape

Në magazinë

Compare
Kategoritë: ,

Organizues për dollape

  • Këto organizues të dare për dollapeve janë të mrekullueshme.
  • Ideale për shtëpinë

Specifikat:

  • Ktheni hapsiërat boshe në rafte dhe sistemoni gjërat.
  • Të përshtatshme për dollape.
  • Të përshtatshme për kuzhinë, tualete, dhoma gjumi etj…
  • Tepër rezistent.
  • Materiali: Plastik ABS
  • Përmasat: 120 x 70 cm

 

 

X

Menu Kryesore