Organizues multifunksional per kuzhinë

1,990 L

Në magazinë

  • Nëse dëshironi të vendosni rregull në kuzhinën tuaj ky organizues është zgjedhja ideale.
  • Organizuesi është i përbërë nga 4 sirtarë.
  • Zhvendoset lirisht.
Compare
  • Nëse dëshironi të vendosni rregull në kuzhinën tuaj ky organizues është zgjedhja ideale.
  • Organizuesi është i përbërë nga 4 sirtarë.
  • Mund të vendosni erëza, pirunj, lugë, lugë prej druri,thike, shishe etj.
  • Zhvendoset lirisht.
  • Përbëhet nga materiali i plastikës shumë cilësor dhe e fortë.

Specifikat

  • Madhësia: 390 * 200 * 230mm
  • ▫Material plastik.
X

Menu Kryesore