Organizues MakeUp

1,990 L

Në magazinë

 • Organizues MakeUp.
 • Kuti tepër e organizuar për tualete, bixhuteri, manikyr etj…
 • E qëndrrueshme me 2 sitarë te vegjël dhe 1 sirtarë të madh.
Compare
 • Organizues MakeUp.
 • Kuti tepër e organizuar për tualete, bixhuteri, manikyr etj…
 • E qëndrrueshme me 2 sitarë te vegjël dhe 1 sirtarë të madh.
 • Pjesa e sipërme me kapak të tejdukshëm dhe me hapsirë të mjaftuesheme.
 • Dizajn kompakt me kapacitet të madh ruajtjeje.
 • E paisum me dorezë ku mund të zhvendoset lehtësisht.

Specifikat

 • Materiali: Plastike
 • Permasa: 42 cm x 30.5 cm
X

Menu Kryesore